Škola bojových umění NARAMA

Podzimní tréninkový kemp Nečtiny 20. října - 22. října 2017

radek stadlerKdy: 20. října - 22. října 2017 (pátek - neděle) nástup v PÁ v 16:00, ukončení v NE ve 12:00 hod.

Kde: V rekreačním středisku Západočeské univerzity Plzeň na zámku Nečtiny.

Celková cena je 1.850,-Kč (v ceně je zahrnuto 2x ubytování, plná penze a pitný režim, velká tělocvična, sportovní pomůcky a vybavení). Začínáme v pátek večeří a končíme v neděli snídaní.

Tréninkový kemp je zaměřený na kick - box a kumite v karate. Hlavním cílem je rozvoj dovedností v úderovém tréninku (cvičení na lapy) a také se procvičuje sparring, kumite. Tréninkový kemp je určen pro všechny věkové kategorie: dospělé i vybranou skupinu dětí a mládeže. Účastnit se mohou také aktivní závodníci nebo kondiční sportovci od 18 let, kteří si cvičí jen pro svojí potřebu, zvláště z důvodů sebeobrany. Počet osob je omezen na 40 sportovců.

Každý si během soustředění zacvičí s mistrem světa Radkem Štádlerem.

S dětmi mohou jet také rodiče a vyzkoušet si tréninky kick -boxu či karate.

Podzimní tréninkový kemp Špičák 30. září - 2. října 2016Každý nový účastník cvičí jen to, co mu vyhovuje!

Závaznou přihlášku odevzdejte vašim trenérům nebo přímo Jiřímu Štádlerovi staršímu, či Emílii Mundlové, také jí můžete poslat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Na tréninkový kemp je možné uplatnit u odborů nebo zaměstnavatele finanční výpomoc jako na dětský tábor. Na požádání bude vydáno potvrzení nebo faktura. Objednané místo je možné zrušit, pokud je účastník nemocen. V tomto se vrací peníze ve 100% výši. Soustředění je nutné zaplatit do 15. října (bankovním převodem nebo v hotovosti) Číslo účtu je 19-720712399/0800 jako variabilní symbol uveďte datum narození účastníka ve formě rodného čísla. Veškeré potřebné náležitosti (závěrečné informace a list účastníka) vám dají trenéři nebo budou k dispozici na www.narama.cz.

Další informace u trenérů nebo na tel. 721 371 589, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Za Narama z.s. Emílie Mundlová

PŘIJEĎTE SI ZACVIČIT S MISTREM SVĚTA V KICK - BOXU RADKEM ŠTÁDLEREM

Kudy na zámek Nečtiny