27. ročník LETNÍ ŠKOLY KARATE 4. - 11.8.2019

24. ročník LETNÍ ŠKOLY KARATE 29. 7. - 2. 8. 2016

I letos opět pořádáme Letní školu karate pro děti a dospělé ve sportovním středisku na šumavském Špičáku. Soustředění bude stejně bohaté na aktivity jako loni, takže se účastníci mohou těšit na spoustu dřiny, ale i zábavy.Jako vždy budou využívány jiné formy výuky než na cvičení během školního roku, s využitím sportovních pomůcek na trénink bojových umění a tatami. Soustředění zajišťují trenéři Narama, z.s., hlavním vedoucím bude Petr Hora.

Pro děti do 13 let včetně je připraven pobyt od neděle 4.8. (od 16 hod.) do pátku 9.8. (do 16 hod.). Tréninky a dozor zajišťují zkušení trenéři, které děti znají ze svých cvičebních skupin. Dorostenci (od 14 let) a dospělí mají možnost zúčastnit se soustředění v plném rozsahu (tzn. od neděle do neděle) nebo zůstat jen na víkendový pobyt. Tréninky karate budou probíhat pod vedením Petra Hory, úderové tréninky povede Jiří Štádler st. za přítomnosti dvojnásobného mistra světa v kickboxu Radka Štádlera, se kterým si budete moci zacvičit. Cvičenci budou rozděleni do skupin dle věku a technické vyspělosti

Ceny Letní školy karate

Sourozenci mají 5% slevu. Pro trenéry Narama, z.s. a úspěšné sportovce ze školního roku 2018/19 je přichystaná sleva 300Kč. Nárok na slevu má:

Soustředění zaplaťte do 14.června bankovním převodem. Číslo účtu je 19-720712399/0800, jako variabilní symbol uveďte datum narození účastníka ve formě rodného čísla a platbu pojmenujte. Na soustředění je možné uplatnit u odborů či zaměstnavatele finanční výpomoc jako na dětský tábor - na požádání Vám bude vydáno potvrzení nebo faktura. Účast na Letní škole karate je možné zrušit, je-li účastník nemocen. V případě zrušení účasti více než 2 dny před nástupem, vracíme peníze ve 100% výši. Pokud je místo zrušené méně než 2 dny před nastoupením, odečítá se z vrácených peněz večeře za první den pobytu. V ceně je zahrnuto ubytování hotelového typu, plná penze (jídlo 5x denně a pitný režim), odborný výcvik, dozor zkušených pracovníků Narama, z.s., využití sportovních pomůcek, tatami a náčiní pro bojová umění. Pro každého účastníka soustředění bude přichystaný dárek.

Dopravu do místa konání nezajišťujeme.

Náplň Letní školy karate

Tréninky dorostenců a dospělých budou zaměřeny na získání nových technických dovedností a budou obohaceny o základy sebeobrany. Děti čeká v průběhu soustředění mnoho pohybových aktivit. Kromě tréninků karate, se zaměřením na získání nových dovedností na další technický stupeň, se mohou těšit na soutěže v kata, kumite, ale i v disciplíně sumó a atletice. Kromě již standardního výletu na Čertovo jezero nás bude čekat výšlap na Špičák i „celodeňák“ a chybět nebude ani bobřík odvahy. A to ještě není všechno, těšit se můžete i na překvapení, které samozřejmě neprozradíme. Škola bojových umění NARAMA, z.s. pořádá tato letní soustředění pravidelně a vždy se setkala s velkým ohlasem jak u přímých účastníků, tak u rodičů. S provozovatelem střediska na Špičáku, firmou Sport Service, máme jen ty nejlepší zkušenosti, co se týče organizace i maximální vstřícnosti.

Přihlášky odevzdávejte svým trenérům nebo zašlete na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Závěrečné informace a listy účastníka Vám rozdají trenéři v červnu.
Jakékoliv dotazy směřujte na své trenéry, na tel. 604 321 448 nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Další informace naleznete na našem webu www.narama.cz nebo https://www.facebook.com/naramaplzen/

27. ročník LETNÍ ŠKOLY KARATE 4. - 11.8.2019

27. ročník LETNÍ ŠKOLY KARATE 4. - 11.8.2019

Kudy na Sport Servis Špičák