Škola bojových umění NARAMA

26. ročník Zimního soustředění KARATE 15. - 17. 3. 2019

zimni soustredeni karate 01Kdy: 15. - 17. 3. 2019 (pátek - neděle)
Kde: Žinkovy (35 km od Plzně, směr Nepomuk, cca 30min jízdy autem)

Škola bojových umění NARAMA pro Vás opět připravila tradiční akci – Zimní soustředění karate. Znovu se bude konat v okolí zámku Žinkovy, kde se nachází mimo jiné i nové sportovní středisko, kam se jezdí připravovat také reprezentační týmy ČR. Každý pokoj je hotelového typu, je vybaven 2 - 4 lůžky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je několik tělocvičen ve výborném stavu a další sportovní i společenská vybavení..

POZOR! UBYTOVACÍ KAPACITA JE NÍZKÁ, ZÚČASTNIT SE MŮŽE POUZE 67 OSOB, A TO VČETNĚ TRENÉRŮ! Pro zajištění účasti doporučujeme odevzdat přihlášku co nejdříve.

zimni soustredeni karate 05Soustředění má na starosti Petr Hora, který zároveň povede tréninky pro dospělé a starší děti; úderové tréninky zajišťuje Jiří Štádler. Na úderových trénincích si zacvičíte s dvojnásobným MISTREM SVĚTA v kickboxu Radkem Štádlerem! Tréninky budou zaměřeny na získání nových technických dovedností „cvičení na pásy“, ale také na praktické využití technik karate – sebeobranu.
Kromě tréninků karate je pro děti připraven doprovodný program a mohou se těšit na překvapení. Nebude chybět ani vědomostní test týkající se světa karate. Pro děti mladší 14 let se bude opět konat Velká cena SUMO (děti budou rozděleny do kategorií podle hmotnosti). Pro dorost a dospělé bude soustředění obohaceno tréninkem MUSADA či JUDA. Účastníci budou rozděleni do tréninkových skupin (podle věku a technické vyspělosti), které povedou zkušení trenéři Školy bojových umění Narama, které děti znají z tréninků v Plzni, Přešticích a Rokycanech. Děti budou mít na soustředění své trenéry. 

Dopravu do místa konání si zajišťuje každý sám.

zimni soustredeni karate 02

Ceny Zimního soustředění karate

  • děti (do 13 let) 1.850 Kč
  • dorostenci (od 14 let) a dospělí 1.950 Kč
  • trenéři 1.250 Kč
  • úspěšní sportovci 1.650 Kč
  • absolutní vítěz z Narama Seito
  • vítěz z Narama Open
  • medailista z Kyokushinkai karate v roce 2018
  • sourozenci mají 5% slevu

 

V ceně je zahrnuto 2x ubytování, plná penze a pitný režim (začínáme v pátek večeří a končíme v neděli snídaní), celkové zajištění, tělocvičny, tatami, sportovní vybavení a všechny uvedené aktivity. Každý účastník dostane věcný dárek.

Soustředění je nutné zaplatit bankovním převodem na účet České spořitelny 19-720712399/0800 nejpozději do 28. 2., variabilní symbol je datum narození ve tvaru rodného čísla účastníka. 

Přihlášky odevzdávejte trenérům. Uzávěrka je 15.2. 2019 nebo po naplnění ubytovací kapacity.
Závěrečné informace a list účastníka obdržíte po odevzdání přihlášky. Veškeré další informace u trenérů, na ' 604 321 448 nebo e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V Plzni 11. 12. 2018 Za Školu bojových umění NARAMA, z.s. Petr Hora

zimni soustredeni karate 07

Kudy na ASPV Sportcentrum Žinkovy