Škola bojových umění NARAMA

24. ročník Zimního soustředění KARATE Žinkovy 10. - 12. 3. 2017

zimni soustredeni karate 01Kdy: 10. – 12. 3. 2017 (pátek - neděle)
Kde: Žinkovy (35 km od Plzně, směr Nepomuk, cca 30min jízdy autem)

Škola bojových umění NARAMA pro Vás opět připravila tradiční akci – zimní soustředění karate. Již podruhé se bude konat v okolí zámku Žinkovy, kde se nachází mimo jiné i nové sportovní středisko, kam se jezdí připravovat také reprezentační týmy ČR. Každý pokoj je hotelového typu, je vybaven 2 – 4 lůžky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je několik tělocvičen ve výborném stavu a další sportovní i společenská vybavení.

POZOR! UBYTOVACÍ KAPACITA JE NÍZKÁ, ZÚČASTNIT SE MŮŽE POUZE 67 OSOB, A TO VČETNĚ TRENÉRŮ! Pro zajištění účasti doporučujeme odevzdat přihlášku co nejdříve.

zimni soustredeni karate 02Kromě tréninků karate je pro děti připravena Nauka o kaligrafii, kde se dozví o historii Japonska a vyzkouší si psaní japonských znaků. Dále je připraveno promítání videí ze světa karate. Pro děti mladších 14 let se bude opět konat Velká cena SUMO, děti budou rozděleny do kategorií podle hmotnosti. Pro dorost a dospělé bude soustředění obohaceno tréninkem Musado, které povede policejní instruktor Mgr. Petr Mášek. Účastníci budou rozděleni do tréninkových skupin podle věku a technické vyspělosti. Děti budou mít na soustředění své trenéry.

Dopravu do místa konání si zajišťuje každý sám.

radek stadlerCelková cena pro děti do 13 let je 1.850 Kč, cena pro ostatní účastníky 1.950 Kč. Slevy! Nižší cena 1.650 Kč je určena pro absolutní vítěze z Narama Seito, vítěze z Narama Open, medailisty z kyokushinkai karate v roce 2016. Trenéři Narama platí 1.250 Kč. Sourozenci mají 5% slevu. Tato sleva se nevztahuje na sníženou částku 1.650 Kč. V ceně je zahrnuto 2x ubytování, plná penze a pitný režim (začínáme v pátek večeří a končíme v neděli snídaní), celkové zajištění, tělocvičny, tatami, pojištění od VZP, sportovní vybavení a všechny uvedené aktivity. Každý účastník dostane triko NARAMA.

Objednané místo je možné zrušit v případě nemoci, potom se vrací peníze ve 100% výši. Pokud bude místo zrušeno méně než 7 dní před nástupem, odečítá se z vrácených peněz páteční večeře. Soustředění je nutné zaplatit bankovním převodem na účet České spořitelny 720712399/0800 nejpozději do 25. 2., variabilní symbol je rodné číslo účastníka.

zimni soustredeni karate 03Přihlášky odevzdávejte trenérům. Uzávěrka je 30. 1. 2017 nebo do naplnění ubytovací kapacity.

Závěrečné informace a list účastníka obdržíte po odevzdání přihlášky. Veškeré další informace u trenérů, na  tel. 604 321 448 nebo e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

zimni soustredeni karate 04

Kudy na ASPV Sportcentrum Žinkovy